Rana kayu

Tirai kayu umume digawe saka campuran aluminium, kayu padat lan PVC.Padha awet, gampang kanggo ngresiki, non-tuwa, non-lumed, shading, insulasi panas, breathable lan fireproof.Padha cocok kanggo bangunan kantor dhuwur-mburi lan kamar, hotel, Villas lan panggonan liyane, lan bisa digunakake karo stiker kanggo nggawe gaya luwih seger lan elegan.

shutter1
shutter2

GIANT tansah dadi pimpinan ing riset lan pangembangan tirai kayu.Wis proses produksi banget diwasa kanggo wuto kayu paulownia, wuto basswood, wuto pinus lan wuto pring.
Kajaba iku, amarga upaya terus-terusan para teknisi perusahaan GIANT, kita uga nggawe terobosan ing bidang tirai kayu sing tahan api.Seri tirai kayu tahan api sing diprodhuksi dening perusahaan GIANT wis akeh digunakake ing pirang-pirang negara lan wilayah ing Asia, Eropa lan Amerika Serikat.Kanggo muji para pelanggan, kita ngeyel menehi bali menyang pelanggan kanthi rega sing cukup, kualitas apik lan layanan sing apik.Iki minangka prinsip sing tansah dianut GIANT.


Wektu kirim: Dec-23-2021
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01