Cocog kanggo kamar kanthi tirai kayu

ruang tamu

Ruang tamu cocok kanggo cahya sing padhang lan luwih maneka warna lan dimming.Tirai venetian kayu bisa nggawa efek cahya lan bayangan sing anget menyang ruang, lan bisa nahan cahya lan ventilasi nalika nglindhungi privasi.

7

sinau

Pasinaon minangka papan kanggo konsentrasi maca.Tirai venetian kayu bisa nyetel sudut cahya, ngontrol padhange ruangan kanthi kekarepan, lan nggawe lingkungan kerja maca sing nyenengake.

8


Wektu kirim: Mei-06-2022
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01