Katrampilan sing cocog karo warna tirai lan papan

1. Werna gorden bisa dicocogake karo mangsa

Biasane, sawetara wong bisa milih gorden kanthi "siji langsir nganti pungkasan".Nyatane, yen sampeyan pengin ngganti tampilan omah sampeyan, sampeyan uga bisa nyiyapake 2 ~ 3 set tirai kanggo ngganti.Ing pilihan warna tirai, musim bisa dianggep.

Contone, werna cahya lan werna kelangan kayata beige lan biru cahya cocok kanggo musim panas, lan kain sing entheng lan elegan, sing bisa menehi wong rasa sing nyenengake;mangsa cocok kanggo nggunakake peteng, werna anget kayata kopi peteng, etc., lan kain uga bisa dadi luwih kenthel, kang bisa menehi wong koyo anget lan anget.

asdadsa

Wektu kirim: Nov-28-2021
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01