Entuk "karbon pindho" minangka tes gedhe kanggo industri shading bangunan

Ing 22 September 2020, Presiden Xi janji marang jagad ing Majelis Umum PBB: "China bakal nambah kontribusi sing ditemtokake nasional, ngetrapake kabijakan lan langkah-langkah sing luwih kuat, lan ngupayakake kanggo nggayuh puncak emisi karbon dioksida ing taun 2030, lan ngupayakake nggayuh emisi karbon dioksida ing 2030. netralitas karbon ing taun 2060."

Iki minangka pisanan "kabijakan rong karbon" muncul ing panggung internasional.

Ing ndhuwur sijine nerusake syarat anyar kanggo bangunan konservasi energi, lan uga langsung mengaruhi arah pembangunan mangsa industri shading bangunan kita.Minangka cikal bakal bangunan hemat energi, kurang karbon lan lingkungan pangayoman, bangunan shading madhep syarat anyar lan arah pembangunan, carane nangkep baris utama "karbon kawicaksanan dual"?

Kaping pisanan, ora ana keraguan manawa desain lan panggunaan sistem shading bangunan sing bener bisa nyuda konsumsi energi bangunan.Kumpulan data ing ngisor iki minangka bukti sing apik:

01 mangsa adhem:

Sistem shading bisa nambah insulasi termal jendhela, nyegah mundhut panas, ngirit biaya pemanasan ing mangsa, lan ngurangi energi termal nganti 30%.

02 mangsa panas:

Sistem shading eksterior bangunan sing efektif bisa ngalangi sinar srengenge, nyuda daya operasi sistem AC, lan nyuda konsumsi energi pendinginan nganti 50%.

03 Data liyane nuduhake yen:

Sistem shading kanthi slats sing digabungake karo kontrol otomatisasi sing apik bisa ngirit udakara 20% utawa luwih energi kanggo cahya buatan.

Data ing ndhuwur nuduhake pentinge shading bangunan ing konservasi energi bangunan.Banjur, miturut syarat terus-terusan ningkatake standar hemat energi bangunan anyar, penulis percaya yen industri shading bangunan bisa aktif njelajah cara shading anyar lan luwih efisien saka aspek ing ngisor iki, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan ing industri shading bangunan. .

1. Gunakake bahan bangunan shading energi kurang

Ana akeh jinis bahan sing digunakake kanggo sistem shading, nanging bahan kanthi konsumsi energi sing sithik bisa nduwe peran sing apik ing insulasi termal.Bahan shading aluminium duwe kaluwihan sing unik babagan sifat mekanik lan kinerja termal, ora mung kekuatan dhuwur, Iku uga pemain apik ing hemat energi lan pengurangan emisi.

3.9 (2) (1)

2. Integrasi shading cerdas menyang bangunan

Sistem kontrol shading cerdas bisa kanthi otomatis ngontrol ngangkat lan ngganti kabeh louvers shading miturut data sing dikirim dening pandherekipun suryo srengenge akurat lan sensor asor, supaya minangka kanggo entuk efek nyimpen energi luwih.Kanggo pangguna sing menehi perhatian marang urip ing omah, sistem shading cerdas ora mung nggawa urip sing nyaman lan trep, nanging uga entuk efek hemat energi lan perlindungan lingkungan, yaiku kombinasi teknologi lan perlindungan lingkungan sing sampurna.

3.9 (3)

3. Ningkatake shading bangunan energi anyar

Shading arsitektur ora mung bisa ngalangi suryo srengenge, nanging uga nggunakake suryo srengenge kanggo ngowahi solar photovoltaic lan photothermal.Shading arsitektur multi-fungsi sing kawangun ora mung ngindhari panyerepan panas lan masalah transfer panas sing bisa ana ing produk shading dhewe, nanging uga kanthi cerdas Ngonversi energi sing diserep dadi sumber daya sing migunani kanggo bangunan kasebut.

3.9 (1) (1)

Shading bangunan minangka bagean utama lan fokus konservasi energi bangunan.Popularisasi bertahap sistem shading bangunan uga cocog karo tren utama konservasi energi lan perlindungan lingkungan.Ing lingkungan kawicaksanan sarujuk, bangunan shading Enterprises kudu nangkep garis utama kabijakan lan katon nerusake kanggo mangsa bebarengan!


Wektu kirim: Mar-09-2022
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01