Lingkup operasi

Paling profesional

KENAPA PILIH KAMI

GIANT WINDOW BLINDS CO., LTD.minangka perusahaan khusus ing produksi tirai kayu.Wis pirang-pirang taun, kita wis fokus ing produksi macem-macem gaya tirai kayu lan slats tirai.Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing jaban rangkah.produk kualitas dhuwur, layanan profesional, kontrol kualitas ketat, rega cukup lan konsep produksi ijo kanggo kita menang liyane lan liyane pelanggan.

Amarga bentuk perlindungan lingkungan global saya tambah serius, ing taun 2020, perusahaan Giant ngetrapake lapisan adhedhasar Banyu Non-Voc kanggo produksi tirai, sing inovatif ing industri tirai.Buta kita lulus tes SGS,

Raksasa mung nyedhiyakake produk sing ramah lingkungan.Perusahaan raksasa beroperasi kanthi integritas minangka prinsip pertama, nggawe nilai kanggo para pelanggan minangka tanggung jawab, nyedhiyakake layanan kanthi kualitas kanthi rega sing cukup lan produk kualitas apik.

Perusahaan raksasa ngarep-arep bisa kerja bareng karo kanca-kanca liyane babagan kerjasama sing tulus supaya bisa saling menang-menang.

  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01